Ελληνικά για ξένους
Ελληνικά για ξένους

Κινέζικα

Η κινεζική γλώσσα αποτελεί ήδη στις ημέρες μας ένα πολύτιμο εφόδιο σε αναζήτηση θέσης , σε ένα
εργασιακό περιβάλλον που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό. Η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας αποτελεί μια πρόκληση και το paneuropia ανταποκρίνεται με ένα σύστημα διδασκαλίας κατάλληλο για έλληνες σπουδαστές έχοντας εξασφαλίσει επίσης την πολύτιμη και αποκλειστική συνεργασία της Mandarin Capital. Η Mandarin Capital, ένα από τα πιο σημαντικά ινστιτούτα διδασκαλίας κινεζικής γλώσσας στην Κίνα, έχει έδρα στη Hangzhou στην επαρχία Zhejiang , γνωστή για την μοναδική ομορφιά των τοπίων της, τα αξιόλογα πανεπιστήμια καθώς και για τον εκπληκτικό ρυθμό ανάπτυξης της.
Η σειρές βιβλίων που χρησιμοποιούνται για την διδασκαλία της γλώσσας είναι ανάλογες των αναγκών των σπουδαστών μας. Ειδικές σειρές για τους μικρούς μαθητές μας, σειρές για ενήλικες σπουδαστές καθώς επίσης και Business courses που απευθύνονται σε επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στην Κίνα ή συνεργάζονται με κινέζους επιχειρηματίες.
Η πορεία μας μέχρι τώρα στην διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις HSK ,οι οποίες και πιστοποιούν τη γνώση της γλώσσας και διεξάγονται κάθε Οκτώβριο από τον Σύνδεσμο Ελλάδας-Κίνας.
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι μία πιστοποίηση επιπέδου HSK 3 προσδίδει εξαιρετική βαρύτητα σε ένα βιογραφικό.
Επενδύστε λοιπόν σωστά επιλέγοντας μια γλώσσα που σας ανοίγει καινούριους
Επαγγελματικούς ορίζοντες.

Τμήματα ενηλίκων

Τμήματα παιδικά: Από ο 2012 λειτουργούν τμήματα κινέζικης γλώσσας αποκλειστικά για παιδιά. Η σειρά των βιβλίων και το εκπαιδευτικό υλικό είναι εξειδικευμένο για τις ανάγκες των νεαρών σπουδαστών μας.
Για τα Κινέζικα προετοιμάζουμε και καταρτίζουμε τους σπουδαστές μας στα ακόλουθα πτυχία: